Bryllupsmesse, Den store dag

Vi byder velkommen til Danmarks
hidtil største BRYLLUPSMESSE.

Et sandt overflødighedshorn af ALT hvad der hører til den store dag. Dette er messen enhver med bryllupsdrømme, bør besøge.

De mere end 120 spændende stande byder indenfor i et univers for både brud og gom. Kjoler, kager, vielsesringe, limousiner, musik, spændende feststeder og lækkert herretøj, krydret med masser af uundværlige tips og idéer, der gør jeres bryllupsplanlægning både sjovere, nemmere og billigere.

Hvad sker der?
2 gange hver dag kan I opleve et helt nyt fantastisk “Wedding Fashion Show”, der langt overgår alle tidligere bryllupsshow i DK. Her kan I fra første parket tjekke alle de nyeste kjoler, herretøj og trends ud.

BRYLLUPMESSEN 2014 byder naturligvis også på utallige lækre smagsprøver på alt fra bryllupsmad til lækre bryllupskager, vine og andre lækkerier, og er smagsprøverne ikke nok, kan I nyde en let anretning i vores hyggelige café til tonerne af skøn bryllupsmusik.

Der trækkes lod om et væld af præmier fra messens udstillere, på indgangsbilletten.

Sæt bare det meste af dagen af – der bliver nok at se på og tage stilling til. Og er én dag ikke nok – så er det muligt at bytte jeres billet til en 2-dags billet ved indgangen.

Vi glæder os til at se Jer i Bella Centret, lørdag den 18. og søndag den 19. januar.

På gensyn.