Beddingen – Kunsthåndværkermarked

Årligt kunsthåndværkermarked på Hundested Havn.En ny tradition bliver skudt i gang, når vi i midten af juni åbner to af de gamle bådhaller for det bedste af professionelt, dansk kunsthåndværk.

I nærheden vil nogle af verdens bedste sandskulptører vise deres kunnen, langs kajen er der åbent i gallerierne og på de arbejdende værksteder, og hele området vil summe af kreativitet og kvalitet.
Hundested Havn har en mangeårig tradition for både kunst, håndværk og kunsthåndværk af meget høj kvalitet, og de seneste år har området udviklet sig til et kreativt centrum i Nordsjælland. Det er derfor helt naturligt at udvide med et marked, hvor de dygtigste kunsthåndværkere kan udstille og sælge deres værker.

For medlemmer af Danske Kunsthåndværkere og andre professionelle, der laver kunsthåndværk af høj kvalitet.

Beddingen er et årligt kunsthåndværkermarked på Hundested Havn.

Det foregår i to bådhaller og er for medlemmer af Danske Kunsthåndværkere og andre professionelle, der skaber værker af høj kvalitet.

Der vil også være et børnekunsthåndværkermarked, hvor udvalgte, kreative børn kan udstille og sælge deres værker. Det sker i samarbejde med lokale kunstnere og kunsthåndværkere, og besøgende børn vil få mulighed for selv at prøve kræfter med forskellige materialer.

Beddingen er et samarbejde mellem Hundested Erhverv, VisitNordsjælland og Danske Kunsthåndværkere.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i de gamle bådhaller centralt på Nordre Beddingsvej i Hundested 
Hvornår
Den 13.-15. juni 2014
Åbningstider
Fredag den 13. kl. 12-19
Lørdag den 14. kl. 10-19
Søndag den 15. kl. 10-16Læs mere på http://beddingen.dk